We help the world growing since we created.

Pogranda Ŝtala Telero Fabrikisto

Mallonga priskribo:

Estas verŝita per fandita ŝtalo, malvarmigita kaj premita en plata ŝtalo.
Ĝi estas plata, rektangula kaj povas esti rulita rekte aŭ tranĉita el larĝa strio el ŝtalo.
Laŭ la dikeco de ŝtala plato, maldika ŝtala telero <4 mm (la plej maldika 0,2 mm), meza dika ŝtala plato 4 ~ 60 mm, ekstra dika ŝtala telero 60 ~ 115 mm.
La ŝtala plato estas rulita en varman ruladon kaj malvarman ruladon.


Produkta Detalo

Produktaj Etikedoj

Detaloj

La larĝo de la folio estas 500 ~ 1500 mm;La larĝo de la dikeco estas 600 ~ 3000 mm.Maldikaj platoj estas klasifikitaj laŭ ŝtalo-tipoj, inkluzive de ordinara ŝtalo, altkvalita ŝtalo, aloja ŝtalo, printempa ŝtalo, neoksidebla ŝtalo, ila ŝtalo, varmega ŝtalo, portanta ŝtalo, silicia ŝtalo kaj industria pura fera lado, ktp. Laŭ la profesiulo uzo, estas oleo tamburo kun tabulo, emajlo kun tabulo, kuglorezista kun tabulo, ktp Laŭ la surfacaj tegpunktoj, estas galvanizita folio, stano, plumbo telero, plasto kunmetita ŝtalo telero.Alta temperaturo, alta premo, malalta temperaturo, koroda rezisto.
Dikaj ŝtalaj platoj estas de proksimume la sama grado kiel maldikaj.En ĉiuj aspektoj, krom la ponta telero, kaldronoplato, aŭtomobila ŝtalo, premuja ŝtalo kaj plurtavola altprema ŝtalo kaj aliaj varioj estas dika plato, iuj varioj de ŝtalo kiel aŭtomobila trabo ŝtalo (2,5 ~ 10 mm dika). ), ornama ŝablono telero (2,5 ~ 8 mm dika), neoksidebla ŝtalo, varmega ŝtalo kaj aliaj varioj kun maldika kruco.
Krome, ŝtala telero kaj materialo diris, ne ĉiuj ŝtalaj platoj estas samaj, la materialo ne estas la sama, la loko, kie la ŝtala plato estas uzata, ne estas la sama.

Klasifiko De Aloja Ŝtalo

Laŭ la enhavo de alojaj elementoj, ĝi povas esti dividita en:Malalta aloja ŝtalo (totala aloja elemento malpli ol 5%), Meza aloja ŝtalo (totala aloja elemento 5%-10%), Alta aloja ŝtalo (totala aloja elemento> 10%).
Laŭ la ĉefaj alojaj elementoj, ili estas dividitaj en:Kroma ŝtalo (CR-Fe-C) Krom-Nikel ŝtalo (CR-Ni-Fe-C), Mangano (Mn - Fe - C), Silicio Manganese ŝtalo (Si-Mn-Fe-C).
Laŭ la normaliga aŭ kiel-gisita strukturo de malgrandaj specimenoj, ĝi povas esti dividita en:Perlita ŝtalo, Martensita ŝtalo, Ferita ŝtalo, Aŭstenita ŝtalo, Ledeburita ŝtalo.

Manko de Karbona Ŝtalo

(1) Malalta harditeblo.Ĝenerale, la maksimuma estinga diametro de karbona ŝtalo akva estingo estas nur 10mm-20mm.
(2) Relative malalta forto kaj kliniĝo.Ekzemple, la σ S de ordinara karbonŝtalo Q235-ŝtalo estas 235MPa, dum la σ S de malalta aloja struktura ŝtalo 16Mn estas pli ol 360MPa.La σ S /σ B de 40 ŝtalo estas nur 0.43, kio estas multe pli malalta ol tiu de aloja ŝtalo.
(3) Malbona hardita stabileco.Pro la malriĉa hardita stabileco, karbona ŝtalo en la templado kaj temperado traktado, por certigi pli altan forton uzi pli malaltan temperado temperaturo, tiel ke la fortikeco de ŝtalo estas malalta;Por certigi pli bonan fortikecon, la forto de alta temperado estas malalta, do la ampleksaj mekanikaj propraĵoj de karbona ŝtalo ne estas altaj.
(4) Ne povas plenumi la postulojn de speciala agado.Karbonŝtalo en oksida rezisto, koroda rezisto, varmega rezisto, malalta temperaturo, eluziĝo-rezisto kaj speciala elektromagneta kaj aliaj aspektoj ofte estas malbonaj, ne povas renkonti la bezonojn de speciala agado.

Manko de Karbona Ŝtalo

(1) Malalta harditeblo.Ĝenerale, la maksimuma estinga diametro de karbona ŝtalo akva estingo estas nur 10mm-20mm.
(2) Relative malalta forto kaj kliniĝo.Ekzemple, la σ S de ordinara karbonŝtalo Q235-ŝtalo estas 235MPa, dum la σ S de malalta aloja struktura ŝtalo 16Mn estas pli ol 360MPa.La σ S /σ B de 40 ŝtalo estas nur 0.43, kio estas multe pli malalta ol tiu de aloja ŝtalo.
(3) Malbona hardita stabileco.Pro la malriĉa hardita stabileco, karbona ŝtalo en la templado kaj temperado traktado, por certigi pli altan forton uzi pli malaltan temperado temperaturo, tiel ke la fortikeco de ŝtalo estas malalta;Por certigi pli bonan fortikecon, la forto de alta temperado estas malalta, do la ampleksaj mekanikaj propraĵoj de karbona ŝtalo ne estas altaj.
(4) Ne povas plenumi la postulojn de speciala agado.Karbonŝtalo en oksida rezisto, koroda rezisto, varmega rezisto, malalta temperaturo, eluziĝo-rezisto kaj speciala elektromagneta kaj aliaj aspektoj ofte estas malbonaj, ne povas renkonti la bezonojn de speciala agado.


  • Antaŭa:
  • Sekva:

  • Rilataj Produktoj